Guestbook


DutchHier in het gastenboek kan je een berichtje achterlaten. Onderaan elk artikel op de Blog kan je ook een berichtje achterlaten. Klik op de titel of op ‘continue reading…’ om het artikel verder te lezen, onderaan kan je dan een bericht schrijven.

English In this guestbook you can leave a message. Below every post on the Blog you can also leave a message. Click on the title or ‘continue reading…’ to read the full story. At the bottom you can write your message.

234 responses to “Guestbook”

 1. De site werkt niet goed. Mn posts bij thoms laatste verhaaltje verdwijnen steeds. Aangezien er maar 6 keer gepost is denk ik dat ik niet de enige ben.

 2. Sander, twee van je berichten waren gemarkeerd als spam en staan er nu weer tussen. Helaas zijn er inmiddels al 3.500 spam berichten, dus ik kan het niet nalopen.

  Ik denk dat het scheelt als je een gebruiker aanmaakt en daarmee post.

  @Martijn:
  Geloof me maar dat je een flinke partij donshaar te verwerken krijgt in maart!

 3. Hello Sebastian and the other guys

  Het zijn weer enorm veel enerverende ervaringen achter elkaar en prachtig verwoord zowel door Thomas als Sebastian
  Thomas met z’n vliegen en dat die ook zo goed tegen zijn verlies kan
  Ondertussen wordt jullie site een prachtig dokument waar jullie trots op kunnen zijn
  Je moeder en ik volgen jullie elke dag op de voet
  O ja de vorige week zijn wij nog wezen wokken in het zelfde restaurant als vanwaar wij met de gezamelijke ouders afscheid van jullie hebben genomen
  wij waren met vijf man samen met Denise ,Dominik en Erik en het was bijzonder gezellig en we hadden het aan tafel voortdurend over jullie
  Ik hoop dat de tent weer helemaal ok is en ja zo leer je wel het een en ander
  ok guys we kijken weer rijkhalzend uit naar het volgende avontuur en berichtgeving
  hou je taai, nou dat zal wel lukken denk ik

  groetjes Pa en Ma van Lankeren

 4. hallo boys
  het was heel erg leuk om jullie te ontvangen in stratford.
  doordat wij dachten dat jullie een tijd rooster moesten volgen voelde wij ons een beetje schuldig om jullie niet te vragen om langer te blijven voor een paar dagen ,wij hadden veel vrienden de volgende dag om muziek te maken en het had heel erg leuk geweest als jullie er bij waren geweest.
  ik hoop dat we het nog eens een keertje kennen doen.
  wij zijn door jullie website geweest en dat was fantasties te zien dat jullie zo goed met elkaar samenwerken,en dat al de talent bij elkaar een zo grote onderneming kon doen.
  wij hopen dat jullie australia mooi gevonden hebben en wensen wij jullie nog veel plezier in new zealand en een veilige aankomst terug in Holland
  groetjes jan & audrey Stratford

 5. Hallo Hallo Hallo How are you bloody going ? I’ve just read that you are having a great time where ever you 4 go.En het is erg leuk te horen dat jullie goed met iedereen om kunnen gaan ,en dat jullie de gekste enfantastiese dingen uit halen wat harstikke geweldig is ,al is het ‘n beetje gevaarlijk om te horen voor jullie ouders .Maar jullie zijn toch echt wel vier thrilseekers hoor in mijn ogen .Al is het alleen maar om te fietsen in this crasy land of down onder.En dan gaan jullie nog van rotsen springen ook .By the way hebben jullie al wat aan speervissen gedaan?Of is dat jullie volgende avontuur? Zoals jullie wel weten verse vis is lekker hoor ik denk wel lekkerder dan bloody noodles al the time .But keep on going safe ,and we still love you all. Heel veel liefs van JANNIE en HENK Doei

 6. Hey Sabec en de andere gasten, als ik de verhalen lees zie ik dat het jullie allemaal goed af gaan. Ik volg jullie al een tijdje door het lezen van jullie verhalen, maar had nog niet eerder een berichtje achter gelaten “dus bij deze”.
  Echt super mooie foto’s ga zo door, spannende verhalen, jullie maken echt veel mee en ben benieuwd naar wat er nog komen gaat. Heel veel succes, en kk blijf jullie volgen.

  Nog heel veel plezier, en rustig aan…

  groetjes massol Edwin S en Eveline B

 7. Kun je zulke bijzondere fietsen ook makkelijk parkeren en achterlaten in een stad? Als je uit eten gaat, of even naar het postkantoor, museum of zo. Gaat dan niet iedereen erop of eraan zitten? En zijn jullie niet bang dat ze gestolen worden als je in je tent ligt? Ik ga zelf ligfietsen in Nieuw-Zeeland binnenkort en maak me alleen een beetje druk om dit soort praktische zaken :)

 8. Hoi Sebastian and the other guys

  even ter info

  Ajax heeft thuis verloren van NAC met 1-3 en werd gedeclasseerd

  Feyenoord heeft thuis gewonnen van Heracles met 6-0

  Dus dat gaat weer de goede kant op en bij Feyenoord speelde 2 jongens van 17 jaar mee-talent genoeg zou je zo zeggen

  Jongens nog veel plezier en wij zijn weer vol verwachting van een nieuwe lezing vol avonturen en foto’s

  vele groetjes

  Pa en Ma van Lankeren

 9. Hey there guys!

  Het gaat goed met jullie zo te zien!!
  Moest aan jullie denken en voeg dus maar gelijk een daad bij de gedachte.
  En wat dan weer stom toevallig is, op MTV is er nu een rock top 25 bezig en raad eens wat er op 1 staat? Juist: Metallica – Enter Sandman.
  Hoop dat jullie geen regengezeik meer hebben en ik wens jullie nog vele zonnige fietsuren toe!

  Xx Iteke

 10. he bassy en remco en de rest van jullie gang,ik ben door vincent getipt dat jullie een eigen website hebben gemaakt van jullie vakantie,en waar jullie nog steeds in volle gang mee bezig zijn.ik ben het met george eens dat het inmiddels een aardig indrukwekkende website aan het worden is,waar ik met veel plezier en interesse in blader wat jullie daar allemaal aan het uitspoken zijn.volgens mij hebben jullie daar een wereldvakantie!!!hoe lang blijven jullie eigenlijk totaal weg,en hoe lang heeft de vakantie dan eigenlijk totaal geduurd,ik hoor het nog wel van jullie!!trouwens veel plezier allemaal en ik blijf jullie hier volgen,afzender:een buurtjongen en goede vriend van sebastiaan en remco.veel plezier met zijn allen en houd het wel spannend hier op de site he,zodat we met zijn allen van jullie vakantie kunnen meegenieten.mazzelsss

 11. trouwens wel een te gekke stunt dat het algemeen dagblad over jullie geschreven heeft,is wel stoer man!!waar slapen jullie eigenlijk daar in de rimboe,en kijken jullie wel uit voor de bosjesmannen want die schijnen een verkengstuk over hun penis te hebben(een peniskoker)die heb je in afrika maar messchien ook wel in australie,dus kijken jullie wel een beetje uit.dat jullie je er geen laten aansmeren want dat is zo lastig fietsen met zo een bamboestok op je stuur!!!mazzelss

 12. he remmi gaat het daar goed !!!!!!!!!!!!!!!!!
  En prettige kerst dagen en heb je een kerst boom op je lig fiets ??????????????????
  en nog veel plezier daar hoor pupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupuplekker voor je …………………..

 13. hai thomas .
  Wat een leuke en aardige mensen ontmoeten daar.Hoe is het met de knie.
  Nog een paar maandjes,dan zit het er op.
  Ik blijf de verhalen volgen.
  fijn feestdagen. groetjes Gon

 14. Hoi Gasten,

  Ik neem aan dat het bericht dat Metallica op pinkpop speelt jullie bereikt heeft?
  Zo niet, bij deze!

  Ze sluiten als het goed is de zaterdag af.

 15. Nee Jop ze sluiten af op vrijdag. De Foo Fighters op zaterdag en Rage Against The Machine op zondag. Ook speelt metallica op 7 en 8 juni in Duitsland (Rock Am Ring & Rock Im Park). Moet jij eens raden wie er nu ernstig zit te balen dat ie hoogst waarschijnlijk van 26 april tot 26 juni in America zit. Juist ja….. deze sukkel!

 16. Hallo jongens.
  Aangezien er voor mij nu even een paar dagen aankomen van heel druk wezen, stuur ik jullie nu alvast:
  MERRY CHRISMAS AND A VERY HAPPY NEW YEAR.
  Groetjes en knufs van ons.

 17. Ja, het is inderdaad vrijdag.
  Vroeger was er geen Pinkpop-vrijdag
  maar ze zijn nu voor het eerst niet meer met pinksteren (toen was het altijd, zat, zon, ma). Dat is er niet meer bij.

  Enfin, ik neem aan dat Metallica ook wel in Amerika speelt, maar dan ben jij er zeker weer niet?

 18. Hi boys, excellent website,great photos! hope your trip is going well and we look forward to seeing more pictures of your adventure. Take care, be safe and we wish you all a Merry Christmas and a safe and Happy New Year,Lanie and Wayne from the Cycle On shop in Strathalbyn South Australia.

 19. dudes, aussie, really? just kidding, erg cool! maarre post ff wat meer foto’s van wat down-under cultuur ofzo. Thomas, erg wicked je kapsel, laat die vrouwen daar maar lekker glije
  oh ja, als julie eind feb in melbourne zijn, kunnen we ff meeten.

  god speed gentemen!

 20. Hey guys,
  your site is really cool and professional looking.
  your photos look fantastic, almost makes me want to travel round Australia, but i think i’ll do overseas first.
  have fun in Sydney for new years and in New Zealand when you go, its so green there.
  it was awesome meeting you all at ana and andrews
  have fun
  Jamie

 21. 1 Feyenoord 16 – 35
  2 PSV 16 – 33
  3 Ajax 15 – 31
  4 FC Groningen 17 – 30
  5 sc Heerenveen 16 – 29
  6 FC Twente 16 – 28
  7 Roda JC 16 – 26
  8 NAC Breda 15 – 25
  9 FC Utrecht 16 – 24

 22. Winterkampioen!!! jongens bedankt dat jullie ons op de hoogte houden hierzo!! wel grappig dat als feyenoord verliest het altijd heel rustig blijft op de site. Maar desondanks wel gewoon Winterkampioen.

  voo iedereen ook nog een happy new year and shit!!

 23. ze staan nu gedeeltelijk eerste met PSV, alleen PSV heeft een beter doelsaldo!

  1. PSV 17 – 36
  2. Feyenoord 17 – 36
  3. Ajax 17 – 33
  4. FC Groningen 18 – 33
  5. FC Twente 18 – 32
  6. Roda JC 18 – 32
  7. sc Heerenveen 18 – 30
  8. FC Utrecht 18 – 28
  9. AZ 16 – 25
  10. NAC Breda 17 – 25

 24. hey jongens,

  voor jullie is het al bijna zover, maar ik wil jullie alvast een gelukkig nieuwjaar wensen en nog heel veel plezier daar.

  knuffel voor thomas!!!!!

  veel liefs wendy

 25. Hier duurt het nog even, maar voor jullie de beste wensen voor 2008 !!!!

  Thimmieeeeee !!! Zie je weer wanneer ik 30 ben :s

  Ciao

 26. hey mannen nog een beetje aan het feesten daar.
  gelukkig nieuw jaar en tot maart
  zal vanavond wel een paar extra biertjes op jullie nemen
  groeten ed en syl

 27. Ha vervelende nederlandse gasten bij het Sydney Opera House! :-) Beetje andere mensen pesten met blikjes en zonnebril… Geniaal! Maar wel mooi feestje gehad of niet dan? jammer dat die vuurwerkshow fockin’ brilliant was! Hahahaha… Veel plezier nog de komende 2 weken in en rond Sydney en heel veel succes met de bergjes in Nieuw Zeeland!

  Groetjes Jo & Co

 28. Wishing you all a Happy New Year and safe travels from all the staff at the Naracoorte Information Centre in Australia.

 29. Hey Hey jongens, nog een heel goed en gezond nieuwjaar toegewenst. Gaat alles nog naar wens? Binnenkort naar Nieuw Zeeland zeker. Ik lees en/of hoor verder wel van jullie.
  Ook groetjes van Ank en Gerard.

  Ben Burger

 30. Hey boys!
  Nog de aller beste wensen voor 2008 hè!!
  Beetje laat, maar mn computer heeft weer eens problemen.
  Geniet nog steeds van jullie leuke verhaaltjes, foto’s en filmpjes. ( check die ballen!!hahaha )Ga zo door en tot over een paar maandjes.
  xxx Lien

 31. Hey bikers,

  De beste wensen nog voor 2008.
  Goede reis naar Nieuw-Zeeland en heel veel veilige fietskilometers daar.
  Als de benen nog goed zijn moet dat wel lukken

  Groeten, Anneke

 32. heey =D
  na een klein taxi probleem zijn jullie toch echt vertrokken… we zullen jullie roller-coasterpraat missen =p
  goede reis en misschien tot ziens in rotterdam!
  x

 33. Volgen jullie nog steeds op je grote reis! Geweldig dat jullie dat hele eind gefietst hebben!!! Een prestatie hoor. Wij kennen de afstanden en het terrein! Wonen hier al meer dan 50 jaar (in Vic.) Het beste op jullie reis door N. Zeeland nu. We blijven jullie volgen op de leuke website.

 34. Hi,

  You met me at the Matamata Information Centre yesterday and I saw your comment in the book so I thought I’d be nosy. I hope your having a great time in NZ and your accommodation was good for the night.

  Enjoy the rest of your trip.

  Best wishes
  Samantha

 35. ik neem aan dat het al duidelijk is Sabec, maar gisteren heeft Feyenoord een mooie zege behaald op Fc Twente. Ik zat zelf (zowaar) in de Kuip, omdat Robert (bassist van Jellybread) een extra kaart had. De eerste helft was niet om aan te zien. Via een (onterecht gekregen) strafschop kwam Twente op een (terechte) voorsprong. Gelukkig kwamen ‘we’ nog in de eerste helft terug door Bruins. De tweede helft werd wel goed gespeeld en werd Twente opgerold dankzij doelpunten van Makaay en de Cler.

 36. he mannen,
  Wij komen eraan!! We gaan waarschijnlijk de 7e richting Wellington dus blijf nog ff dan drinken we ff een biertje of wat… wij zijn nu nog bij onze aussie vrienden in sydney (lekker wonen naast de blauwe bergen). Chris is nou ff aan het ballen buiten, gezellig he die aussies no worries we love it!! Maar het wordt tijd voor wat new zealand ervaringen! we wachten nog op het geld wat we van de auto krijgen (ja onze bieke bak is verkocht) en dan vliegen we gelijk naar wellington dus misschien eerder dan de 7e!! zou leuk zijn om ff te bieren!!
  groetjes manon en ook van chris die nu zijn voetbal herinneringen buiten aan het ophalen is… hopelijk tot volgende week!!

 37. Heeeej,
  Hoe is het? Ik heb je al een hele tijd niet meer gezien. Ik heb de foto’s bekeken maar als mijn moeder (Ania) niet zei dat jij het was, had ik het niet geloofd.. Wat ben jij veranderd zeg!!
  Mijn moeder zei dat je ons heel graag weer een xtje wilde zien dus hier heb je een foto: http://star-93.hyves.nl/ , http://r-b.hyves.nl/
  Kun je gelijk een berichtjee achterlaten. Ik spreek je nog een xtjee. DOEGG
  xxx Paula

 38. Hey Manne,

  Hele leuke site van jullie trip.
  Wij zitten hier nu in de regen, dus denk er goed over na of jullie morgen wel naar Picton komen.
  Wie weet zien we elkaar nog en anders nog heel veel plezier.

  Liefs van Mieke en Sonja

 39. Hallo Remco,
  Ik volg al een hele poos de verhalen van jullie prachtige vakantie aan de andere kant van de wereld. Ook de foto’s zien er schitterend uit (Ik heb er een als achtergrond op mijn computer gezet).
  Vandaag (voor mij nog morgen) vier je daar je 28ste verjaardag. Gefeliciteerd hiermee!
  Nog een aantal fijne weken down under en daarna een vlotte, veilige terugreis naar Nederland (Geldt natuurlijk ook voor je reisgenoten!)
  Groetjes van Trudy en Leo

 40. hallo Remco,
  wij willen je vanuit ons kleine kikkerlandje een hele fijne verjaardag wensen. 28 jaar al weer. dit hebben wij natuurlijk niet van ons zelf, want al die leeftijden vergeten wij altijd. nee, deze wijsheid hebben we in het mailtje van Leo en Trudy kunnen lezen. het zit er voor jullie haast op. nog een paar onvergetelijke weken toegewenst en tot in maart.
  groeten
  de klapwijkjes

 41. heeey remco
  GEFELICIFLAPSTAARD,happy brith day
  gelukkige verjaardag,proficiat
  en nog vele jaaren
  groetjes van de buurtjes 220
  (tot snel)

 42. Je bent echt zo ontzettend oud Remko. Het is maar goed dat je nu nog die trip maakt, want je wordt ook al wat minder ter been natuurlijk.

 43. Hoi Sebastian and the other guys

  Op de allereerste plaats Remco nog van harte gefeliciteerd met je 28e verjaardag

  Ja jongens de laatste loodjes wegen het zwaarst

  Toch hoop ik dat jullie de laatste weken nog genieten op het zuider eiland en nog veel moois zullen zien

  Ik heb begrepen dat de tenten op zijn en daarom hoop ik ook maar dat jullie het droog houden en dat de knieen het uithouden en de kracht nog op kunnen brengen om verder te fietsen
  Ik heb ook begrepen dat Erik nog al vinding rijk is en hij zal er zeker wel iets op vinden om uit deze impasse te geraken

  Jongens kom op nog effe !!! Geniet er nog van !!!

  groetjes Pa en Ma van Lankeren

 44. Hey hallo allemaal,

  Zo te lezen maken jullie het goed, en vermaken jullie je prima. Leuk om jullie verslagen te lezen, en echt hele mooie foto’s. Het lijkt mij als ik dat allemaal zo lees echt een top ervaring. Ik zou zeggen nog veel plezier, en een paar fijne weken en tot snel ‘proost’!!

  Groeten massol Edwin en Eveline

 45. Bedankt allemaal voor alle felicitaties!
  En Vin, ik ben nog goed genoeg ter been om jou een gezonde schop onder je hol te verkopen als ik terug ben ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *