Remko Burger (1980)

Als oudste van de groep heeft Remko inmiddels alle continenten op zijn lijstje af weten te vinken. Hij is van jongs af aan een fietsfanaat en is, net als Erik, begonnen op de reguliere fiets maar al snel overgestapt op de superieure ligfiets. Ook al is het nog maar vier jaar geleden dat hij z’n baan en huis heeft opgegeven voor Australië, hij doet het nu weer voor Amerika. Zijn motivatie voor deze reis is het genieten van de prachtige nationale parken die Amerika rijk is, het onkrachten (of bevestigen?) van de Amerikaanse vooroordelen maar ook het in alle rust kunnen werken aan zijn boek “De Kronieken van Nahj Vatahr”. Oh, en iets met fietsen.

Erik Kok (1984)

Een doorgewinterd avonturier, zo kun je Erik het best omschrijven. Na de uiterst succesvolle avonturen in Australië en Nieuw Zeeland heeft hij ook in Europa flink wat kilometers gereden.
Vanaf de terugkomst in 2008 was het eigenlijk al beklonken; er moet weer een grote rit komen. En waar dit beter te doen dan op het laatste continent dat deze jongeman nog niet heeft gezien? De Verenigde Staten zijn bij uitstek geschikt om Eriks voorliefde voor fotografie tot uiting te laten komen. Na de beroemde showcases van Australië en Nieuw Zeeland is het nu tijd om te schitteren met fraaie plaatjes van Yellowstone, Grand Canyon, Bryce Canyon en de vele andere Amerikaanse bezienswaardigheden.

Vincent de Beer (1981)

De nieuwste aanwinst van Team Ligfiets is een jongeman die staat te popelen om met ons mee te fietsen. Sinds de aanschaf van Thomas’ oude ligfiets eerder dit jaar heeft hij al aardig wat kilometertjes op de teller gezet, en hij is van plan daar nog heul veel aan toe te voegen. Vincent kennen we natuurlijk allemaal als een echte doorzetter, een koppig – doch jolig – heerschap die geen tegenslag duldt: alles moet perfect gaan.
Nou Vin, welkom bij het Team en maak je borst maar vast nat: bij ons is het op fietsvakantie een en al improviseren wat de klok slaat. Alles gaat op de verkeerde momenten kapot of laat het met verschrikkelijke timing afweten. Daarom drinken wij zoveel op vakantie :)


Oude crew »

Sebastian van Lankeren (1982)

Deze jolige jongeman heeft Team Ligfiets in de periode 2007-2008 vergezeld in onze avonturen door België en natuurlijk Australië en Nieuw Zeeland. Zijn voorliefde voor drankjes maakt van hem een geschikte compagnon, zeker na de pittige ritjes die ons in het zuiden van Australië wachtten.
Hij heeft terstond een ligfiets aangeschaft, welke hij tot op de dag van vandaag nog steeds (af en toe) gebruikt.

Thomas de Bondt (1984)

Thomas de Bondt heeft zijn sporen verdiend in België en natuurlijk Australië. Met zijn noeste beklimmingen, wilde demarrages en dolle acties heeft hij een enorm doorzettingsvermogen aan de dag gelegd. Jammergenoeg moest hij wegens een aanhoudende knieblessure Nieuw Zeeland per auto doorkruisen. Ook al waren de laatste maanden voor spek en bonen, Thomas heeft zich bewezen als waardig lid van Team Ligfiets.