One Night in Bangkok


Nou, we zijn er hoor. Bangkok, Thailand. Waar de mussen standaard dood van het dak vallen en het zweet rechtstreeks de bilnaad in loopt. Een prima begin van een fietsvakantie dus.

image

Na een zeer geslaagde en ontspannende vlucht, waarbij we continu whisky kregen van een vrolijke steward, konden we zonder problemen onze fietsen ophalen. Leuk, dachten we, tot we buiten kwamen. Een muur van hitte kwam ons tegemoet en zwetend moesten we onze fietsen in elkaar gaan schroeven. U ziet Erik nog vrolijk lachen op de foto. Nou, dat was snel afgelopen kan ik u vertellen.
We zijn snel een hotel in gedoken en hebben de airco op standje 10 gezet, want Jeuzus, het is hier warm!! Denk aan 40-45 graden overdag. Hoe we dit gaan fietsen… Geen idee! We denken er maar zo weinig mogelijk aan. Komt later wel.

image

Vanavond zijn we even de stad in geweest. Begonnen in het obscure China Town, daarna door naar Kau San Road, het toeristenwalhalla. We hebben ons laten onderdompelen in het onaflatende feestgedruis en zijn uitgebreid op ontdekkingstocht gegaan. Sprinkhanen, kippenklauwen, alles wat gefrituurd kan worden hebben we wel geproefd. En de biertjes! Zo heerlijk en goedkoop!

image

Voor nu is het even klaar, maar morgen (en de komende drie weken) wacht ons weer een hoop avontuur!

Tot de volgende update dan maar.
Nihao!


4 responses to “One Night in Bangkok”

  1. Yeaeaeaeah! Een nieuw fietsavontuur met whisky en Giant fietsen? Ben benieuwd wat er uit die doos komt, nog steeds de Nazca Fuego’s? Hele goede reis en ik hoop dat jullie vaak wifi hebben en willen verhalen over jullie avonturen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *