Rondje Nederland


Over twee weken is het weer zover: Team Ligfiets trekt er weer op uit! Ditmaal geen exotische oorden, ruige kusten en verre berggebieden. Neen, nu is het menens. De koe wordt bij de horens gevat, de mouwen opgestroopt. Wij rijden de Koninginnerit, de Tocht der Tochten, een ererondje door de Lage Landen. Team Ligfiets kleurt Oranje…

…dat wordt dus twee weken lang boterhammen met kaas, mosselpannetjes en pannenkoeken. Hagelslag, kruiswoordpuzzels en stroopwafels. Drop, pindakaas en vanillevla. En natuurlijk goedkope whisky en oer-Hollandse jointjes. We hebben er zin in!

De tocht zal leiden door tien van de twaalf provincies. Utrecht en Flevoland zijn niet tof, dus daar fietsen we lekker niet doorheen. De overige provinciën mogen zich opmaken voor een bezoek van de tofste ligfietsers ooit.

Het avontuur zal zondagochtend 22 mei gaan aanvangen, net na het feest van Sonja en Vincent. We zullen dus niet geheel fris en fruitig beginnen, maar het is vaker gedaan. Komt allemaal goed.
Omdat Team Ligfiets de laatste mobiele ontwikkelingen op de voet volgt zal deze vakantie behoorlijk 2.0 zijn; denkt u dus aan instant route-updates, meer blogsgewijs posten en reageren en meer van dat soort onzin. De ervaringen zullen een belangrijk begin zijn voor de Grote Rit van 2012. Maar daarover later meer :)


One response to “Rondje Nederland”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *